Sponsors gezocht

Ieder jaar organiseren we het Engelse Tuin Feest in Harlingen. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te maken zoeken we ieder jaar bedrijven en instellingen die zich als sponsor willen verbinden aan het goede doel.

Sponsors worden bedankt met een steeds terugkerend logo op een groot LED scherm in de tuin. Zo worden de bezoekers gewezen op de sponsors en kunnen we daarmee wat extra terug doen.

sponsor gezocht

Uw geld wordt goed besteed: de volledige netto-opbrengst van de dag wordt besteed aan goede doelen zowel binnen als buiten Harlingen. Denk daarbij aan: Mantelzorgers in en om Harlingen, Stichting Vaarwens, Stichting Wings of Support, Vlieland Kamp, etc.

Wat kost de sponsoring?
U zult begrijpen dat we de opbrengst zo hoog mogelijk willen maken maar wij kunnen en willen uw marketing budget natuurlijk niet bepalen. U kunt daarom al sponsor worden vanaf € 50,00.

Meer informatie en aanmelden:
We zouden het zeer op prijs stellen als u ons wilt ondersteunen. Angélique geeft u graag tekst en uitleg over de mogelijkheden:

Angélique Kloosterman (06-53430995 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Allemaal leuke activiteiten!

Wat vindt u zoal op deze dag in de tuin?

- Schminken en nagels lakken
- Luchtkussen voor de kleintjes
- Poffertjes & suikerspin
- Rad van Fortuin
- Rommel- & boekenmarkt
- 2e hands kleding
- Bloemen & planten
- Verse kibbeling en friet!
- Overheerlijke hamburgers
- Verse gerookte poon
- Bar met bier, fris, wijn en bubbels
- Goede live muziek op het podium!
- Etc, etc, etc ...

Copyright 2021 | Rotary Club Harlingen